Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Amerika Plads 23, 12. tv., 2100 København Ø

Penthouse uden bopælspligt på Amerika Plads og Oslo lige uden for døren

Åbent hus 26. Mar kl. 11:00-11:20
Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:18.000.000 DKK
  • Ejerudgift:7.129 DKK
  • Boligareal:160 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2017
  • Energimærke:
    A2015

Penthouse uden bopælspligt på Amerika Plads og Oslo lige uden for døren

Hvis hovedet kunne gå af led og dreje sig selv hele vejen rundt, ville udsigten på stående fod være 360 grader. Men det kan hovedet som bekendt ikke, så man bliver nødt til at vende sig om for at få det hele med. Og det gør man til gengæld med glæde heroppe på 12. etage på Amerika Plads. Her er havn, havudsigt, solopgang og den svenske kyst mod øst, aftenlyset mørknes i Nordsjælland, her er udsigt over røde tegltage og smukke tårne i København mod syd, og mod vest går Solen ned på Sjælland. Ja, man skal være lidt af en fugl for at få en bedre udsigt.

Vi er på Amerika Plads, der, hvor bådene til Amerika i sin tid lagde til og fra. Men nu står her en ejendom bygget af den klassiske, røde mursten i 2017. Penthouselejligheden er på 160 uforskammet lækre m2 med terrasser mod nord, øst og syd. Altså sol hele dagen og derfor en meget lys lejlighed. At bo højt betyder også fred og ro. Med til lejligheden hører 2 nummererede parkeringspladser i kælderen, herfra er der elevator direkte op til lejligheden. Ingen bopælspligt, mange tak for det, vil nogle sikkert sige. Til gengæld vil alle sige tak for gulvvarmen, det nye køkken og plankegulvene, som nuværende ejere har fået installeret.

Nordhavn og den gamle industri i kvarteret er tænkt ind i den nye arkitektur. Nyt møder gammelt, havn møder by. Havnebad, butikker, caféer og shopping blander sig med boliger og gør området til en selvstændig bydel med eget liv og et særligt præg. Amerika Plads er den nye nabo til Kastellet og Churchillparken. Resten af København er lige om hjørnet. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker, og det gælder kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater, skuespillet i Skuespilhuset, de grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have.

Nå ja, og så ligger færgen til Oslo lige uden for døren til Amerika Plads 23.

Bestil salgsmateriale

Amerika Plads 23, 12. tv., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Svanemøllevej 10, st., København Ø

Lejlighed

Svanemøllevej 10, st., København Ø

Pris

18.000.000 DKK

Ejerudgift

5.254 DKK

Boligareal

229 m2

Værelser

7

NYHED
Lundsgade, København Ø

Lejlighed

Lundsgade, København Ø

Pris

16.500.000 DKK

Ejerudgift

6.182 DKK

Boligareal

178 m2

Værelser

5