Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Amerika Plads 10, 8. TV., 2100 København Ø

Amerika Plads 10, 8. TV.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:91 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:2007
  • Energimærke:
    B

Amerika Plads 10, 8. TV.

På Amerika Plads 10 på Østerbro kan du lige nu overtage nøglerne og blive den lykkelige ejer af denne lækre toværelses lejlighed på ottende sal i en fredelige ejendom fra 2007. Her får du en bolig på 91 kvadratmeter med to solrige altaner, et gennemgående lysindfald og ingen støjgener. Med en pragtfuld placering på ottende sal har du en fremragende udsigt på begge sider af lejligheden. Mod vest kan du nyde et flot kig ind over København og på østsiden kan du se til Refshaleøen og vandet ved Langelinie. Ejendommen har desuden elevator og parkeringskælder, hvor det er muligt at leje en plads. Ydermere er der brugsret til kælderrum i ejendommen. Inden døre kan du se frem til lyse rammer, der lever op til alle moderne standarder, mens de brede vinduespartier fra gulv til loft på begge sider af lejligheden, gavmildt trækker solens stråler og dagslyset indenfor. De veldisponerede kvadratmeter råder over et walk-in-closet fra 2014 og et indretningsvenligt værelse med adgang til en skøn, vestvendt altan. Du får endvidere et dejligt badeværelse med bordplader og gulv af natursten samt plads til vaskesøjle. Det centrale midtpunkt bliver uden tvivl det flotte køkken og stuen, der er samlet i ét. HTH-køkkenet er stilrent indrettet med mørke fronter toppet af en massiv egetræsbordplade, der spiller smukt sammen med det lakerede egetræsgulv. Her får du desuden alt i hårde hvidevarer og en elegant, væghængt biopejs i midten. Sofaarrangementet anbringes med fordel nær det store vinduesparti og udgangen til den østvendte altan, mens spisebordet placeres langs væggen. Bemærk desuden den specialfremstillede, indbyggede bogreol, der på smukkeste vis binder hele rummet sammen.

Du bosætter dig i et roligt og pænt område med mange børnefamilier, flere indkøbsmuligheder og fine parkeringsforhold især ved Dampfærgevej og Indiavej. Derudover kan Indre Bys mange spændende tilbud nås i løbet af 20 minutter til fods, og hvis du holder af friske løbeture eller en dukkert i det fri, er der kort afstand til henholdsvis Kastellet og havnebassinet. Pendler du til arbejde, findes Østerbro Station kun fem minutters gang fra boligen, hvorfra du kommer de fleste steder hen i København og direkte til Kastrup Lufthavn.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Østbanegade 167, 2. th., København Ø

Lejlighed

Østbanegade 167, 2. th., København Ø

Pris

6.395.000 DKK

Ejerudgift

3.895 DKK

Boligareal

118 m2

Værelser

4

NYHED
Amerika Plads 25A, 2. th., København Ø

Lejlighed

Amerika Plads 25A, 2. th., København Ø

Pris

6.295.000 DKK

Ejerudgift

3.736 DKK

Boligareal

98 m2

Værelser

2

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Lejlighed

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Pris

11.500.000 DKK

Ejerudgift

12.280 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

5