Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Alhambravej 22, 2. tv., 1826 Frederiksberg C

Men abracadabra, Georg Carstensen var kreativ

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:150 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:1876
  • Energimærke:
    C

Men abracadabra, Georg Carstensen var kreativ

Ja ja, Alhambra er arabisk og betyder Det Røde Slot, bygget i Andalusien af maurerne i 1200-tallet. Men Alhambra er også en vej på Frederiksberg, og selv om vejen ikke har mange røde slotte, er der mange store villaer og røde ejendomme på Alhambravej. På dansk er Alhambra oversat til Forlystelseshave af Georg Carstensen, og det må jo siges at være en noget kreativ oversættelse. Men abracadabra, trylleri trylleri, Georg Carstensen var kreativ, det ved vi. Han grundlagde som bekendt Tivoli.

Ejendommen Alhambravej 22 blev bygget i 1876, kun år efter vejen fik sit navn. Lejligheden på 2. sal til venstre er på 150 m2. Den ligger på hjørnet af Alhambravej og Gl. Kongevej, og er så lys, som en lejlighed kan blive. Vinduerne er nyere, lydisolerende er de, så her er ingen støj. Panelerne er høje, stukken markant og planløsningen ideel til familien med børn. Velkommen.

Frederiksberg er Frederiksberg, og slet, slet ikke København. Her er parker, smukke haver, slotte og smukke tennisanlæg. Og så er Frederiksberg trendy butikker, caféer og gode restauranter. Frederiksberg er for alle aldre og meget for de unge med masser af skoler, private som offentlige. Og CBS selvfølgelig, kort for det nydanske ord Copenhagen Business School. Frederiksberg er omringet af København, derfor har byen sin egen kant med sin egen kultur og et meget højere postnummer. Man skal være nogen, før man bliver til noget.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Hauser Plads 16C, 2., København K

Lejlighed

Hauser Plads 16C, 2., København K

Pris

8.495.000 DKK

Ejerudgift

5.676 DKK

Boligareal

169 m2

Værelser

4

Store Strandstræde 18B, 1. 2., København K

Lejlighed

Store Strandstræde 18B, 1. 2., København K

Pris

7.500.000 DKK

Ejerudgift

3.013 DKK

Boligareal

85 m2

Værelser

3