Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Æblevænget 1, 3210 Vejby

Troldene i Troldeskoven er her hele året ...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:4.495.000 DKK
  • Ejerudgift:2.023 DKK
  • Boligareal:130 m2
  • Grundareal:1.230 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2021

Troldene i Troldeskoven er her hele året ...

Postnumre giver ikke altid mening. Tag nu sommerhuset på Æblevænget 1 med postnummeret 3210. Det ligger 5-6 minutter fra down town Vejby, men Tisvilde ligger bare 2 minutter lige om hjørnet. Så hvor mon sådant et sommerhus føler sig mest hjemme? Nemlig, også selv om det ikke har stået der så længe.

Bygget sidste år er det næsten så nyt, som et sommerhus kan blive. Ikke meget vedligeholdelse her de næste mange, mange år. Pivlækkert er det med et loft, der følger tagets hældning, ja, godt nok et simpelt greb til større rumlighed, men det virker. Med 130 m2 er det et stort sommerhus med spejlvendt planløsning: 2 soveværelser og 1 badeværelse i hver ende af huset, altså 4 soveværelser og 2 badeværelser i alt, her er masser af plads til familien med børn og venner på besøg. Lækre materialer med køkken fra HTH, eg på gulvet og lærk på facaden. Udendørs bruser med koldt og varmt vand efter en tur på stranden. Selv tak. Grunden er på 1.230 m2 med en have, som er nem at holde.

Tisvilde er en skønhedsplet på Nordkysten. Tisvilde Hegn med de gamle træer løber ingen steder, troldene i Troldeskoven er her hele året, det samme er sandet på stranden og molen i vandet. Nogle af de bedste strande på Sjælland ligger her på kysten, brede og børnevenlige er de. Det er altid nemt at finde sit eget lille sted i klitterne. Musikfestivallen i Lejet er populær. Bare rolig, lyden bliver nede i Lejet. Det samme gør det årlige kildemarked med kunsthåndværk, underholdning, mad og drikke. Og så er her nænsomt restaurerede badehoteller, for når dagen er omme, så er det, hvad Tisvilde er: en badeby med det smukkeste lys på Nordkysten.


Bestil salgsmateriale

Æblevænget 1, 3210 Vejby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg