Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

A W Holmsvej 12, 3250 Gilleleje

I 1. række til det allerbedst badevand

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:11.500.000 DKK
  • Ejerudgift:7.195 DKK
  • Boligareal:103 m2
  • Grundareal:724 m2
  • Kælder:6 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1920/2004
  • Energimærke:
    D

I 1. række til det allerbedst badevand

Digteren A W Holm havde sommeradresse på A W Holmsvej 12 og vinteradresse på Østerbro. Deraf stednavnet. Huset er registreret som en helårsbolig, men kan også benyttes som et sommerhus. Klithuset, hed det den gang A W Holm havde residens her, og det ligger i første række til stranden i Gilleleje. Have- og terrasselivet er derfor noget særligt heroppe. Stor er den, terrassen, som sammen med den store udestue, saunaen (ej godkendt) og udendørsbruseren giver huset sin egen lille wellnessafdeling.

Et lille hul i hybenhegnet, så kan man sætte sig ned på stranden og se, hvordan havet har det i dag. Eller glæde sig over solnedgangen, som altid er en oplevelse. Stranden heroppe er den nordligste på Sjælland med det allerbedste badevand. Det er altid i bevægelse, altid klart, altid rent. Den maritime natur berører alle sanser. Lyden, når vejr og bølger slår ind på stranden, smag, duft og berøring, når vand og salt forstøves og rammer ansigtet. Sådan er den maritime natur, som er noget helt særligt, når den med lyn og torden viser tænder. Sommerhuset er bygget i 1920, det er på 103 m2 og står på en 724 m2 stor strandgrund. Anneks (ikke registreret) til børn og venner på besøg. Alt er velholdt. Der er byggetilladelse til at udvide 1. sal. Egentlig er det et helårshus, men der er tilladelse til at bruge det som sommerhus.

Gilleleje er den nordligste by på Sjælland bare 3 kvarter fra København. Havnen ligger lige om hjørnet. Stort alle i Gilleleje kommer her for at gå tur på molen, købe fisk, kigge på fiskekutterne og sejlere, der lægger til og fra.Mange vælger at have fast adresse i Gilleleje, så byen er ikke kun en by med sommerhusliv nogle få måneder om året, den lever og ånder med liv hele året.Bestil salgsmateriale

A W Holmsvej 12, 3250 Gilleleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg