5 Avenue Salvador Dali E 12., Mandelieu La Napoule France, 66180 Villeneuve-de-la-Raho

Golfe de La Napoule en Côte d´Azur, oh là là...

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:3.390.000 DKK
  • Ejerudgift: 1.250 DKK
  • Kælder:10 m2
  • Værelser:3
  • Garage:20 m2

Golfe de La Napoule en Côte d´Azur, oh là là...

Golfe de La Napoule er bugten med de smukke sandstrande på Côte d’ Azur mellem Cannes og Théoule-sur-Mer. Bare 20 minutter fra lufthavnen i Nice, ja, så kan man pakke sin kuffert ud i lejligheden i Mandelieu, La Napoule og glemme alt om lange bukser, lange ærmer, strømper og tomater, der smager af drivhus. Solen skinner hernede i Sydfrankrig, og det kan vindruer, grøntsager og mennesker godt lide. Alt går lidt langsommere på Côte d’Azur. Demain, siger franskmændene, når noget skal gøres i dag, for alt kan jo vente til i morgen, demain.

Ejendomskomplekset Terrasses de L´Esterel ligger på Avenue Salvador Dali i et lukket område på 143 hektar med portvagt og vagtværn. Ejerforeningen er veldrevet, og her er sportsklub, pool og tennisbaner. Lejligheden er på 75 m2 og gennemrenoveret for 10 år siden, air-con i alle værelserne. Her er den smukkeste udsigt over Esterel-bjergene, de røde bjerge, som kyststrækningen er så kendt for. Med 3 værelser og 2 badeværelser er her plads til familie og venner på besøg. Elektriske skodder for vinduerne, markiser mod Solen og videotelefon. Det skal der være på den franske Riviera. Fibernet og møbler følger med.

Esterel-bjergene er altid en oplevelse til fods ad de mange vandreruter. Køreturen er kort til vandet, strandene og de små havnebyer. Eller længere oppe i landet, hvor naturen er endnu mere rå og udsigterne endnu mere storslåede. Agay-bugten har en god børnevenlig sandstrand midt mellem de røde klipper.Fra lejligheden er der få minutter til de 2 golfbaner, Old Course og Barbossi, og til Middelhavets skønne sandstrande ved Théoule sur Mer og La Napoule. Eller tag et smut til Cannes Film Festival og Monaco Grand Prix, mulighederne er der mange af.
Der er et kælderrum til lejligheden og garage med plads til 2 biler.Alt er oh là là og lige til at flytte ind i. Pris i euro €499.000. Ejerudgifter er anslået til €2.000 om året / kr. 1.250 om måneden.


Bestil salgsmateriale

5 Avenue Salvador Dali E 12., Mandelieu La Napoule France, 66180 Villeneuve-de-la-Raho

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Udforsk vores
Boliger

NYHED
Sæterstien 7, Rørvig

Fritidshus

Sæterstien 7, Rørvig

Pris

6.199.000 DKK

Boligareal

114 m2

Grundareal

1.867 m2

Værelser

5

NYHED
Skovvej 36C, Gentofte

Villa

Skovvej 36C, Gentofte

Pris

14.800.000 DKK

Boligareal

185 m2

Grundareal

884 m2

Værelser

5